Antal scannede cykler: 971

Cykelregistret

Nu er det nok! STOP cykeltyveri!

Vi mener, at cykelejere alt for længe har måtte finde sig i at få stjålet deres cykler og ingen har gjort noget for at sætte en stopper for det. Tyven har tilsyneladende frit spil og bliver sjældent straffet. Der bliver talt en masse i medierne og på Christiansborg om hvad man kan gøre, men det forbliver ved tale og ingen handling. Den selvsamme regering ønsker grønnere løsninger, især indenfor transport. Hvad er bedre for miljøet og folkesundheden end en cykel?

Men med chancen for at finde sin cykellås klippet over efter arbejde, er der nu flere og flere der opgiver at investere i en cykel, da den jo alligevel bliver stjålet, -og i stedet sætter sig ind i en bil eller bus.

Cyklen ender måske i en hæk eller i et overfyldt cykelstativ langt væk. Og der får den lov til at ligge indtil den er rustet og herefter bliver smidt væk.
Nogle gange bliver cyklen solgt videre til en intetanende person, som så gør sig skyldig i hæleri.

 

Der er mange tabere i dette scenarie: Ejeren der mister sin cykel, køberen som uvidende gør noget kriminelt, husejeren som finder en cykel i hækken, cyklisten som ikke kan få plads til sin cykel i cykelstativet fordi det er fyldt op med herreløse cykler, og sidst men ikke mindst klimaet.

Nu har BikeTag fået nok. Vi ønsker én gang for alle, at STOPPE cykeltyveri!

Vi har løsningen, – alle cykler, nationalt og internationalt, skal have en BikeTag nummerplade og 3 streger indgraveret i sadelrøret. Så er festen slut for cykeltyven og vi undgår illegal handel over landegrænserne.

Hvis vi alle gør en indsats, har tyven ikke en chance – sammen er vi meget stærkere. Og din indsats kan betyde alverden for en anden.

Derfor har vi udviklet vores app...

…så vi sammen kan hjælpe hinanden med